/ Karriär

Lediga tjänster

AKJ Energiteknik är ett expansivt företag och för att möta dagens och framtida rekryteringsbehov är vi ständigt öppna för nya kontakter med människor som söker nya utmaningar.

Driftsättare

Som Driftsättare ansvarar du för driftsättning av våra kunders anläggningar.

Du har huvudansvaret för såväl driftsättningsplaneringen som själva driftsättningsfasen – kortfattat och förenklat kan man säga att ditt arbete börjar kort innan anläggningen är mekaniskt färdigbyggd och avslutas när den är testad och klar och driften är redo att tas över av kunden

I ditt arbete ingår också testning, provtagning, provdrift, analyser och intrimning/finjustering för att säkerställa att anläggningen…

Energiingenjör

I Rollen som Energiingenjör hos AKJ Energiteknik är man med i ett projekt från början till slut med ett tätt samarbete både med Projektledaren och det interna projektteamet.

Energiingenjörer hos AKJ Energiteknik arbetar med projektplanering där du ser till att administration och dokumentation är korrekt.

Du leder underleverantörer och säkerhetsställer att tidsplaner följs. Vidare arbetar du med kalkyler, upphandlingar, inköp och arbetsmiljö…

Processingenjor

I rollen som Processingenjör hos AKJ Energiteknik kommer du arbeta med process-tekniska beräkningar, simuleringar, framtagning av flödesscheman och listor. Du tar även fram tekniska specifikationer, funktions- och processbeskrivningar för utrustning och systemlösningar.

I rollen ingår både tekniska och administrativa arbetsuppgifter, du ser variationen som en naturlig del i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet som Processingenjör i 2 år eller mer…

Projektledare

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet.

Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

El-konstruktör

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och installera el- och styrsystem där vi jobbar med allt från konstruktion till utcheckning/uppstart av värmeanläggningar.

Utöver den tekniska kompetensen inom el, automation, styr och reglerteknik så värdesätter vi systematik, struktur och problemlösningsförmåga samt god samarbetsförmåga.

Rörkonstruktör

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rörsystem och rörupphängningar enl PED.

Du kommer jobba tillsammans i vårt team med processingenjörer och mek-konstruktörer och arbeta i hela kedjan från kalkyl, dimensionering, konstruktion, inköp, tillverkning, montage och besiktning.

Du har erfarenhet av industri eller anläggningsprojekt.

Arbets- / Montageledare

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att leda montaget på våra värmeanläggningsprojekt.

Du kommer även delta i ombyggnationer och renoveringar av befintliga värmeanläggningar.

I din roll som montageledare arbetar du självständigt med ett nära samarbete med projektledare och konstruktör.

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, felsöka/reparera och utföra förebyggnade underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader.

Du arbetar systematiskt och meriterande är om du har erfarenhet av att serva oljepannor, gaspannor, pelletspannor och övriga fastbränslepannor.

Vi ser gärna att du har kompetens inom styr/regler.

Söker du nya utmaningar…

…men hittar ingen ledig tjänst som skulle passa dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan till mailadressen nedan.

Passion for Bioenergy
and Sustainable
Energy Solutions.

Passion for Bioenergy
and Sustainable
Energy Solutions.