/ Karriär / Projektledare

Projektledare

Vi söker nya medarbetare till vårt team som konverterar industrier från fossil olja, effektiviserar fjärrvärmeverk och bygger nya industriella värmeanläggningar. Vanliga bränslen är bark, flis, grot, sågspån och pellets samt gas och olja. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda panncentraler och värmeverk.

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Du har gedigen erfarenhet av att leda projekt och god erfarenhet av processindustri eller anläggningsprojekt inom entreprenadområdet. Vana att handla upp underleverantörer och leverera kontrakt inom tex NLM, ABA, ABT eller SSG. Om du har erfarenhet av energibranschen är det meriterande.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå. Arbetsverktyg som du bör behärska är bland annat MS Project och MS Office.

Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra samt ha förmåga att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, och leder projekt systematiskt med stark drivkraft. Du är en person som tar aktivt ansvar för den verksamhet du arbetar i.

Ansökan

Kontaktperson: Gustav Jansson
CV och personligt brev skickar du till: