/ Karriär / Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, felsöka/reparera och utföra förebyggande underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader. Du arbetar systematiskt och meriterande är om du har erfarenhet av att serva oljepannor, gaspannor, pelletspannor och övriga fastbränslepannor. Du har även kompetens inom styr och regler.

Du förväntas jobba självständigt och vara mån om relationen med kunden. Du planerar i viss utsträckning din arbetsdag själv och deltar i det interna arbetet på AKJ:s olika avdelningar. Du rapporterar löpande ditt arbete i våra system och ansvarar för dokumentation till kund. Tjänsten innebär dagliga resor och B-körkort krävs.

Vad krävs av dig? Vi söker dig som har en teknisk gymnasial utbildning alternativt några års eftergymnasial utbildning, inom el, energi eller VVS med inriktning styr- & reglerteknik. Du som söker ska ha varit yrkesverksam och har ett brinnande intresse för teknik. Du har IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska. För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad och drivande, du har en analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya problemställningar/situationer. Vidare att du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Som tekniker jobbar du i nära samarbete med service-/projektledare och konstruktör.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Kontaktperson: Per Hallebo
CV och personligt brev skickar du till: