/ Karriär / El-konstruktör

El-konstruktör

Vi söker nya medarbetare till vårt team som konverterar industrier från fossil olja, effektiviserar fjärrvärmeverk och bygger nya industriella värmeanläggningar. Vanliga bränslen är bark, flis, grot, sågspån och pellets samt gas och olja. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda panncentraler och värmeverk.

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och installera el- och styrsystem där vi jobbar med allt från konstruktion till utcheckning/uppstart av värmeanläggningar. Utöver den tekniska kompetensen inom el, automation, styr och reglerteknik så värdesätter vi systematik, struktur och problemlösningsförmåga samt god samarbetsförmåga.

Som erfaren inom området kommer du projektera och ansvara för el alternativt instrumentprojekteringen i våra projekt. Vi tror att du har gymnasial utbildning inom styr-, reglerteknik och elektronik. Goda kunskaper i elkonstruktion samt PLC-system liksom goda kunskaper i engelska krävs.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå alt KY-utbildning. Arbetsverktyg som du bör behärska är bland annat Autocad, Excel, dimensioneringsverktyg.

Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra samt ha förmåga att självständigt driva dig själv och dina uppdrag mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, och stark drivkraft. Du är en person som tar aktivt ansvar för den verksamhet du arbetar i.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till: