/ Karriär / Rörkonstruktör

Rörkonstruktör

Vi söker nya medarbetare till vårt team som konverterar industrier från fossil olja, effektiviserar fjärrvärmeverk och bygger nya industriella värmeanläggningar. Vanliga bränslen är bark, flis, grot, sågspån och pellets samt gas och olja. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda panncentraler och värmeverk.

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och dimensionera rörsystem och rörupphängningar enl PED. Du kommer jobba tillsammans med vårt team med processingenjörer och mek-konstruktörer och arbeta i hela kedjan från kalkyl, dimensionering, konstruktion, inköp, tillverkning, montage och besiktning.

Du har erfarenhet av industri eller anläggningsprojekt.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå eller KY-utbildning. Arbetsverktyg som du bör behärska är bland annat Autocad, gärna 3D-verktyg som solidworks och beräkningsprogram som Autopipe, Caepipe Rohs2 etc.

Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra samt ha förmåga att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, och leder projekt systematiskt med god prioriteringsförmåga. Du är en person som tar aktivt ansvar för den verksamhet du arbetar i.

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till: