/ Karriär / Montageledare / Ledande montör

Arbets- / Montageledare

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att leda montaget på våra projekt. Du kommer även delta i ombyggnationer och renoveringar av befintliga värmeanläggningar. I din roll som montageledare arbetar du självständigt men har ett nära samarbete med projektledare och konstruktör.

Du deltar i  det interna arbetet på AKJ:s olika avdelningar och hjälper till med planeringen av montagen. Du rapporterar löpande ditt arbete i våra system och ansvarar för dokumentation internt och till kund. Du kan sätta dig in i saker och söka reda på den information som behövs för att slutföra uppgifter. Du förväntas vara mån om relationen med kund och underentreprenör.

Vi söker dig som är van att leda och jobba med andra människor. Vi tror att du har en teknisk gymnasial utbildning och gärna några års erfarenhet av svetsning, bygg eller montage. Meriterande är inriktning teknik och funktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl större som mindre maskinmontage inom industrin eller byggentreprenader.

För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad och drivande, du har en förmåga att se möjligheter och är inte rädd för att hugga i. Du behärskar ritningar samt god engelska. Vidare att du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Tjänsten innebär resor samt övernattningar och B-körkort är ett krav.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till: