/ Karriär / Energiingenjör

Energiingenjör

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara delaktig i att påverka framtiden

Om Företaget
AKJ Energiteknik är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin och i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar och med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om tjänsten
I Rollen som Energiingenjör hos AKJ Energiteknik är man med i ett projekt från början till slut med ett tätt samarbete både med Projektledaren och det interna projektteamet.

Energiingenjörer hos AKJ Energiteknik arbetar med projektplanering där du ser till att administration och dokumentation är korrekt. Du leder underleverantörer och säkerhetsställer att tidsplaner följs. Vidare arbetar du med kalkyler, upphandlingar, inköp och arbetsmiljö. Det förekommer resor för kontroller av leveranser hos leverantörer och vid viktiga steg av installationen besöker man även installations platsen/kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven som person och alltid vill framåt. Du trivs med att leda samt på ett naturligt sätt bygger relationer. Lockas du av att ta ett större ansvar så finns det på sikt möjlighet att växa in i rollen som projektledare.

Vi ser att du troligtvis har en teknisk högskoleutbildning liknande Energi- och Miljöteknik eller motsvarande examen i grunden och har med dig 5 års arbetserfarenhet inom teknikbranchen. Du har intresse av att hålla i processer och det är ett plus om du har erfarenhet från arbetsledning inom industriella projekt. Det är meriterande om du har kunskap inom processberäkning.

Om dig
För att passa i rollen som Energiingenjör hos AKJ Energiteknik ska du trivas med att sitta som spindeln i nätet mellan olika avdelningar och projektledare. Du är noggrann, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du har ett genuint intresse för teknik, du är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Du är en naturlig ledare och driver ditt arbete framåt och har en inbyggd önskan om att alltid leverera.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig och att du är relationsskapande i relationen till både kund och kollegor.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller moa.jader@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-12-02

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till: