/ Karriär / Lager- / Logistikansvarig

Lager- / Logistikansvarig

Vill du vara del av att förändra marknaden mot Grön energi? Här har vi möjligheten för dig som vill vara del av en organisation som aktivt arbetar för en bättre värld.

Om dig
Vi söker nu dig som är serviceminded, strukturerad och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och trivs i en miljö där du får ta ansvar och driva ditt arbete framåt.

Du är både administrativt lagd lagd samt trivs med att vara “hands-on” i dina arbetsuppgifter. Du har ett öga för att se vad som behövs göras och tar tag i det. Problemlösning är roligt och att samarbete med andra kommer naturligt för dig. Som person är du glad, framåt och har lätt för att samarbete med kollegor.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang.

Om tjänsten
I rollen som Lager & Logistik ansvarig hos AKJ Energiteknik arbetar du med beställning och lagerhantering av projektrelaterat gods och reservdelar. Det ingår att planera, beställa och dokumentera inkommande gods och leveranser. Du har koll på saldon och ser till att beställa i tid samt följer upp för att säkerhetsställa att det blir rätt. Du inventerar och dokumenterar lagerhållning och ser till att priser är uppdaterade och korrekta.

Du ansvarar för att strukturera upp lagret samt se till att det är ordning och reda.
I rollen befinner man sig till stor del på lagret och det är en operativ tjänst där det även förekommer administrativa uppgifter.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och lätt för lära dig nya system.

AKJ Energiteknik ligger i framkant inom området Grön energi och denna tjänst är en möjlighet för dig som vill vara del av framtidens bransch.

Om Företaget
AKJ Energiteknik AB är verksamma inom Fjärrvärme och Kraftenergibranschen. Vi hjälper våra kunder med projekt när det finns ett energibehov eller omställning till Grön energi av nya anläggningar eller uppgraderingar/ombyggnation/service av befintliga anläggningar. Vi har ett stort utbud av fossilfria biobränslen och jobbar ständigt efter nya gröna energislag för att hjälpa samhället med den fossila omställningen.

Våra kunder finns runt om i Sverige och Norden. Kunderna finns i stor utsträckning inom fjärrvärme, sågverksindustrin, livsmedelsindustrin, i våra projekt blir kraftenergi allt vanligare.

AKJ Energiteknik AB grundades 1959 och servar fortfarande energianläggningar från ursprungskunderna men bygger för varje år 10-20 nya anläggningar åt befintliga och nya kunder vilket ständigt utökar AKJ’s kundkrets. När kunden är i behov av omställning av sin energiproduktion från fossilabränslen till Grön energi så är AKJ Energiteknik deras samarbetspartner.

AKJ kan om kunden önskar sköta hela projekteringen inom en anläggnings alla avdelningar. Med ett brett ansvar sköts hela projekteringen av AKJ’s eget team. Vi befinner sig nu i en expanderar fas och för rätt person är detta en möjlighet att vara del av en tillväxtresa där du blir en viktig spelare.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller moa.jader@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2022-11-18

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till: