Projektledare

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå. Arbetsverktyg som du bör behärska är bland annat MS Project och MS Office.

Du har gedigen erfarenhet av att leda projekt och god erfarenhet av anläggningsprojekt inom entreprenad området. Om du har erfarenhet av energibranschen är det meriterande.

Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra samt ha förmåga att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, och leder projekt systematiskt med stark drivkraft. Du är en person som tar aktivt ansvar för den verksamhet du arbetar i.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan: CV och personligt brev skickar du till rekrytering@akj.se
Kontaktperson: Gustav Jansson, gustav.jansson@akj.se