Energiingenjör / Projektingenjör

Vi söker en ingenjör till vårt team som bygger värmeanläggningar inom området 300kW till 20 MW. Anläggningarna används för värme- och ångproduktion till när- och fjärrvärme samt olika industriella applikationer. Vanliga bränslen är pellets, flis, gas, olja mm. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda anläggningar.

I din roll har du en bred och varierande tjänst då du ingår i projektorganisationen från tidigt skede i samband med projektering till färdigställt projekt.

Du arbetar nära, och är ett stöd till, projektchef och projektledare under hela processen från anbud till avslut. I din roll kommer du att arbeta med projektingenjörsuppgifter, dimensionering, konstruktion och inköp samt projektering.

Vi söker dig som har en ingenjörsmässig bakgrund, är strukturerad och noggrann samt ser det som en utmaning att ta fram kreativa lösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriella processer med värme, ånga eller andra medier inom t.ex. verkstads- och processindustrin.

Vår vision är att leverera marknadens mest hållbara energilösningar för värme- och ångproduktion baserat på bioenergi samt erbjuda det bredaste service och supportnätverket i Norden. Vår gemensamma mission är att med vår samlade kunskap och kompetens driva utvecklingen för att spara energi, skapa värme och trygghet åt våra kunder samt bidra till en hållbar utveckling. 

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

CV och personligt brev skickar du till:
rekrytering@akj.se