Lediga tjänster

AKJ Energiteknik är ett expansivt företag och för att möta dagens och framtida rekryteringsbehov är vi ständigt öppna för nya kontakter med människor som söker nya utmaningar.

Montageledare/ledande montör

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att leda montaget på våra värmeanläggningsprojekt. Du kommer även delta i ombyggnationer och renoveringar av befintliga värmeanläggningar. I din roll som montageledare arbetar du självständigt med ett nära samarbete med projektledare och konstruktör.

Läs mer…

Projektledare

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Läs mer…

Energiingenjör/Projektingenjör

Vi söker en ingenjör till vårt team som bygger värmeanläggningar inom området 300kW till 20 MW. Anläggningarna används för värme- och ångproduktion till när- och fjärrvärme samt olika industriella applikationer. Vanliga bränslen är pellets, flis, gas, olja mm. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda anläggningar.

Läs mer…

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, felsöka/reparera och utföra förebyggnade underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader. Du arbetar systematiskt och meriterande är om du har erfarenhet av att serva oljepannor, gaspannor, pelletspannor och övriga fastbränslepannor. Vi ser gärna att du har kompetens inom styr/regler.

Läs mer…

Finns det ingen ledig tjänst som skulle passa dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

E-post: rekrytering@akj.se