Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, reparera och utföra förebyggande underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader. Du arbetar systematisk och vi ser att du har erfarenhet av att serva Oljepannor, Gaspannor, Pelletspannor och övriga fastbränslepannor. Du har även kompetens inom el, styr och regler.

Du förväntas underhålla och utveckla kundrelationen genom att föreslå lösningar och förbättringar till våra kunder. Tjänsten innebär att du i hög utsträckning arbetar självständigt, du löser dina arbetsuppgifter och till viss del planerar din arbetsdag. Du är viktig del av vår service-, projekt-, försäljnings- och supportavdelning som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer. Du rapporterar löpande ditt arbete i våra system och ansvarar för dokumentation till kund. Tjänsten innebär dagliga resor och B körkort krävs.

Vad krävs av dig? Vi söker dig som har en teknisk gymnasial utbildning alternativt några års eftergymnasial utbildning, inom el/energi/VVS med inriktning styr- & reglerteknik. Du som söker ska ha varit yrkesverksam i mer än fem år och har ett brinnande intresse för teknik. Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad och drivande, du har en analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya problemställningar/situationer. Vidare att du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Som tekniker jobbar du i nära samarbete med service-/projektledare och konstruktör.

Tjänsten omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan: CV och personligt brev skickar du till cherie.walfridsson@akj.se
Kontaktperson: Daniel Johansson (servicechef) 070 675 04 01, daniel.johansson@akj.se