Reparatör – Montör

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, felsöka/reparera och utföra förebyggande underhåll på våra anläggningar. Du kommer även delta i ombyggnationer och större renoveringar av befintliga bioenergianläggningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större och mindre montage av maskinmontage inom industrin. Svetsarbeten i både svart och rostfritt är vanligt förekommande. Meriterande, men inget krav, är om du har erfarenhet av VVS, styr/regler/el.

Du förväntas jobba självständigt och vara mån om relationen med kunden. Du deltar i det interna arbetet på AKJs olika avdelningar och hjälper till med planeringen av montage. Du rapporterar löpande ditt arbete i våra system och ansvarar i vissa fall för dokumentation till kund. Tjänsten innebär dagliga resor och B körkort krävs. Även montagejobb på annan ort förekommer och då kan övernattningar bli aktuellt.

Vad krävs av dig? Vi söker dig som har en teknisk gymnasial utbildning och gärna några års erfarenhet av svetsning och montage. För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad och drivande, du har en förmåga att se möjligheter och är inte rädd för att hugga i. Vidare att du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Som tekniker jobbar du i nära samarbete med service-/projektledare och konstruktör.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan: CV och personligt brev skickar du till rekrytering@akj.se
Kontaktperson: Per Hällebo, per.hallebo@akj.se