Loading...
Jobb & Karriär2018-07-27T10:50:10+00:00

Jobb & Karriär

AKJ Energiteknik är ett expansivt företag och för att möta dagens och framtida rekryteringsbehov är vi ständigt öppna för nya kontakter med människor som söker nya utmaningar.

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, reparera och utföra förebyggande underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader. Du arbetar systematiskt och vi ser att du har erfarenhet av att serva Oljepannor, Gaspannor, Pelletspannor och övriga fastbränslepannor. Du har även kompetens inom el, styr och regler.

Läs mer…

Automationstekniker/Automationsingenjör

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och installera styrsystem där vi jobbar med allt från detaljprojektering till utcheckning/uppstart av biovärmeanläggningar. Utöver den tekniska kompetensen inom el, automation, styr och reglerteknik så värdesätter vi flexibilitet, affärsmässighet, problemlösningsförmåga samt god samarbetsförmåga.

Läs mer…

Projektledare

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Läs mer…

Lediga tjänster

Finns det ingen ledig tjänst som skulle passa dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

E-post: cherie.walfridsson@akj.se