Jobb & Karriär

AKJ Energiteknik är ett expansivt företag och för att möta dagens och framtida rekryteringsbehov är vi ständigt öppna för nya kontakter med människor som söker nya utmaningar.

Energi/maskin/processingenjör

Vi söker en ingenjör till vårt team som bygger värmeanläggningar inom området 300 kw och 20 MW. Anläggningarna används för värme- och ångproduktion till när- och fjärrvärme samt olika industriella applikationer. Vanliga bränslen är pellets, flis, gas, olja mm. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda anläggningar.

Läs mer…

Automationstekniker/Automationsingenjör

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och installera styrsystem där vi jobbar med allt från detaljprojektering till utcheckning/uppstart av biovärmeanläggningar. Utöver den tekniska kompetensen inom el, automation, styr och reglerteknik så värdesätter vi flexibilitet, affärsmässighet, problemlösningsförmåga samt god samarbetsförmåga.

Läs mer…

Projektledare

Tillsammans med ditt projektteam, och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på funktion, tid, kostnad och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll.

Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Läs mer…

Serviceledare

Som serviceledare ansvarar du för att driva serviceavdelningen för AKJ Energiteknik. Du för dialogen med företagets kunder i frågor gällande akut felavhjälpande problem där du utreder fel som uppstått och fattar beslut om ärendet. I rollen ingår även planering av serviceärenden där du arbetsleder våra servicetekniker. Du arbetar över stora kontaktytor, koordinerar servicearbetet samt beställer reservdelar och har nära dialog med medarbetare i serviceteamet.

Läs mer…

Lediga tjänster

Finns det ingen ledig tjänst som skulle passa dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

E-post: rekrytering@akj.se