Slide background

Hållbara Energilösningar för framtiden.

Lediga tjänster

 

AKJ Energiteknik är ett expansivt företag och för att möta dagens och framtida rekryteringsbehov är vi ständigt öppna för nya kontakter med människor som söker nya utmaningar.

 


 

Servicetekniker

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att serva, reparera och utföra förebyggande underhåll på våra anläggningar, du kommer även vara med på våra mindre serviceprojekt och våra större entreprenader. Du arbetar systematiskt och vi ser att du har erfarenhet av att serva Oljepannor, Gaspannor, Pelletspannor och övriga fastbränslepannor. Du har även kompetens inom el, styr och regler.

Läs mer…

 


 

Anläggningskonstruktör

 

Dina arbetsuppgifter som anläggningskonstruktör är att skapa modeller och att ta fram konkreta lösningar. Kundkontakt och platsbesök är en viktig del i denna tjänst där du kommer sammanställa de uppgifter som krävs för att uppfylla våra kunders behov. Som kalkylator kommer du delvis driva hela processen från anbudsförfrågan till anbudsförslag. I arbetet ingår att upprätta kalkyler, skicka förfrågningar till underleverantörer, göra mängdberäkningar, utvärdera inkomna anbud och ta fram tidsplaner.

Läs mer…

 


 

Kalkylator

 

Dina arbetsuppgifter som kalkylator är att du delvis kommer driva hela processen från anbudsförfrågan till anbudsförslag. I arbetet ingår att upprätta kalkyler, skicka förfrågningar till underleverantörer, göra mängdberäkningar, utvärdera inkomna anbud och ta fram tidplaner. Som kalkylator är det viktigt att du har förmågan att bilda dig en snabb uppfattning om projektet för att se de olika förutsättningarna som finns. Det kan vara allt ifrån stora till små anbud vilket bidrar till stor variation i arbetet.

Läs mer…