Automationstekniker/Automationsingenjör?

Vi söker dig som har erfarenhet av att konstruera och installera styrsystem där vi jobbar med allt från detaljprojektering till utcheckning/uppstart av biovärmeanläggningar. Utöver den tekniska kompetensen inom el, automation, styr och reglerteknik så värdesätter vi flexibilitet, affärsmässighet, problemlösningsförmåga samt god samarbetsförmåga.

Vi tror att du har som minst gymnasial utbildning inom styr-, reglerteknik eller installationsteknik. Goda kunskaper i AutoCAD Microsoft Excel samt engelska krävs.

Meriterande är goda kunskaper i PLC-system och frekvensomriktare.

Resor ingår i tjänsten.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan: CV och personligt brev skickar du till cherie.walfridsson@akj.se
Kontaktperson: David Jansson, david.jansson@akj.se

Automationstekniker

Dina arbetsuppgifter som tekniker i vårt team kommer innebära arbete med installation, service och underhåll av värmeanläggningar upp till 20 MW. Anläggningarna används för hetvatten- och ångproduktion samt olika industriella applikationer. Vanliga bränslen är pellets, flis, gas, olja mm. Många anläggningar behöver konverteras och moderniseras. Huvudsakliga uppgifter är konstruktion och installation av styrsystem för olika mekaniska utrustningar. Du bör vara intresserad av att lösa problem, felsökning och intrimning. Arbetet kräver logiskt tänkande, styr och reglerkunskaper och att du kan arbeta självständigt

Du förväntas ha en god problemlösningsförmåga och även kunskaper inom el, automation samt förbränning. Tjänsten innebär att du i hög utsträckning arbetar självständigt, du löser dina arbetsuppgifter och till viss del planerar din egen arbetsdag. Du är en viktig del av vår service-, projekt-, försäljning- och supportavdelning som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer.

Vad krävs av dig? Vi tror att du har gymnasial utbildning inom styr-, reglerteknik och elektronik. Goda kunskaper i PLC-system/PLC-programmering liksom goda kunskaper i engelska (vilket ofta är språket i handböcker etc.) är meriterande. Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift.

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan: CV och personligt brev skickar du till cherie.walfridsson@akj.se
Kontaktperson: Daniel Johansson (servicechef) 070 675 04 01, daniel.johansson@akj.se