Serviceledare

Som serviceledare ansvarar du för att driva serviceavdelningen för AKJ Energiteknik. Du för dialogen med företagets kunder i frågor gällande akut felavhjälpande problem där du utreder fel som uppstått och fattar beslut om ärendet. I rollen ingår även planering av serviceärenden där du arbetsleder våra servicetekniker. Du arbetar över stora kontaktytor, koordinerar servicearbetet samt beställer reservdelar och har nära dialog med medarbetare i serviceteamet. Tjänsten avser heltid och du utgår från kontoret i Karlstad.

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad serviceledare inom industriservice, el/energi eller VVS. Du som söker ska ha varit yrkesverksam i mer än fem år och har ett brinnande intresse för teknik. Du har goda kunskaper om Officepaketet och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid och kunskaper inom styr och regler, hydraulik och/eller mekaniskt montage och underhåll.

För att lyckas i rollen som serviceledare trivs du med ett högt tempo och att arbeta över stora kontaktytor, du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad, affärsmässig, nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Tillsättning snarast möjligt, intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan

Körkort: B

Lön enligt överenskommelse

CV och personligt brev skickar du till rekrytering@akj.se